Logo PC Groep Midden-Hondsrug

Informatie over PC Groep Midden-Hondsrug

Informatie symboolDe PC Groep Midden-Hondsrug stelt zich sinds 19 maart 1998 tot doel om mensen (meer) vertrouwd te maken met de computer en alles wat daar mee te maken heeft. De PC Groep wil dit doel bereiken door:

  • delen van interesses in het gebruik van de computer.
  • delen van kennis met leden.
  • geven van aankoopadviezen.
  • organiseren van workshops (bij voldoende belangstelling) en het geven van presentaties.
  • bieden van aankoopkorting bij de aanschaf van hard- en software.
  • uitleg (ook op verzoek) over bijv. software en allerlei gebruiksmogelijkheden.
  • oplossen van problemen met de PC, software of randapparatuur (zonodig bij leden thuis).

Dit is een greep uit onze activiteiten. De PC Groep probeert goed te luisteren naar de ideeën en/ of vragen van haar leden en daar vervolgens een antwoord op te geven. Bijvoorbeeld door ergens een presentatie over te houden.

De PC Groep Midden-Hondsrug heeft ook een nieuwsbrief. De nieuwsbrief heet “Visionair” en verschijnt circa 6 keer per jaar. Visionair bevat veel informatie speciaal voor de leden. Natuurlijk ook weer over tal van onderwerpen die te maken hebben met de computer.

Informatie via WiFiBijna iedereen beschikt over een computer. Maar welke software is er eigenljk op de markt ? En welke software zou vooral voor ú handig zijn? Heeft u problemen met (het gebruik van) de computer en weet u niet waar u terecht kunt met uw problemen, vraag het ons.

De leverancier is vooral gericht op verkoop en veel minder op hoe u de computer het best kunt gebruiken en wat er allemaal mogelijk is. Het is dan handig als u mensen kent die u daar meer over kunnen vertellen en waar u vragen aan kunt stellen. Die mensen vind u bij de PC Groep Midden-Hondsrug. De leden zijn enthousiaste mensen die elkaar volop vragen stellen, maar elkaar ook voorzien van antwoorden. En dat alles o.a. tijdens gezellige bijeenkomsten!.
Lid van PC-Groep Midden-Hondsrug zijn vooral ouderen, maar we nodigen ook jongeren uit om lid te worden. De Groep heeft ca. 30 leden en groeit nog steeds.

Voor 35,- euro per jaar bent u al lid. Het eerste bezoekje aan één van onze bijeenkomsten is altijd gratis en is vrijblijvend.

 

 


 

Wilt u zich aanmelden als lid of wilt u meer informatie?

Schrijf dan een mailtje naar ons secretariaat en dan regelen wij de rest. Stuur uw berichtje naar secretaris@pchondsrug.nl en wij nemen dan contact met u op.